Kære gæst og lejer, velkommen til Fårevejle Hallen 

Tak fordi I valgte Fårevejle Hallen til jeres fest. Lige lidt gode råd og service info

Nøgle udlevering og aflevering aftales med Halinspektør Henning Christiansen 4015 9745

De 2 Dannebrogsflag ligger i skabet til højre i køkkenet. Sæt dem op og husk at tage dem ned senest kl. 20.00

Bordstørrelse i cafeteria er 80×150 cm og festlokalet 1. sal er bordene 90×180 cm.

Inden opvaskemaskinen tændes, trykkes røret ned på plads (lukker så vandet ikke løber ud) Opvaskemaskinen tændes ved at holde øverste knap til højre nede, indtil 00 blinker i venstre side.

Når 00 lyser konstant er maskinen klar, når der er valgt program på øverste linje. Knap i midten anbefales. Maskinen tager selv sæbe ind. Vil du skifte vand, så sluk og tag røret op og start forfra.

Når I er færdige med opvasken, slukkes maskinen og røret tages op, så vandet løber ud. Der ligger en brugsanvisning ved siden af maskinen.

Såfremt I benytter madelevatoren, er det vigtigt, at den inderste jalousi låge siger KLIK inden yderlågen lukkes ned. Vær OBS på det, da det er en forudsætning for at elevatoren kan virke. Såfremt elevatoren ikke virker, skal I benytte den nøgle, der hænger ved siden af madelevatoren. Denne kan åbne elevatorens yderste låge, så inderste låge kan lukkes. HUSK det.

For at undgå ekstra rengøring, opfordrer vi til, at sjatter, madrester og andet hældes i vasken i festlokalet på 1. salen.

Grill: Skal der grilles er det på græsset ved tennisbanen, eller trekanten med græs ved P-pladsen, eller på P-pladsen. Ikke på balkonen eller ved indgangen. Ved grill skal der under grillen altid afdækkes med ”malerafdækningsfilt”. Alle møbler er kun til indendørsbrug.

Vi understreger vigtigheden af at smide evt. ødelagte glas/porcelæn i plastbøtter og ikke i skraldeposer. Af sikkerhedsmæssige årsager opfordrer vi til, at dette huskes og overholdes.

Den store ovn er en lille computer og der ligger en brugsanvisning oven på ovnen.

Tomme vinflasker skal lægges i flaskecontainer på P-pladsen. Tomme dåser tages med og køres på genbrugspladsen. De 2 container på P-pladsen er til øvrigt affald.

Står I i et akut problem, så ring til Henning Christiansen 4015 9745.

Håber I får en rigtig god fest, samt at nogle af jeres gæster også ønsker at leje lokalet til deres fest.